SPORTOWE ANDRZEJKI

Fundacja „Jagiełło” zaprasza na „Sportowe Andrzejki”. W dniu 28 listopada br. zapraszamy na skwer im.króla Władysława Jagiełły (Zgierska/Inflancka). O godz. 10.00 rozpoczniemy dwie imprezy: rowerowej wycieczki na ok. 40 km (okolice Łodzi) i do spaceru z kijkami po Parku Julianowskim ( ok.45 minut). Ze względu na obowiązujące przepisy sanitarne ( określona ilość uczestników) konieczne jest telefoniczne zgłoszenie- tel. 790 20 30 46  – nie sms. O udziale decyduje kolejność zgłoszeń!!!!!  Umawiając się z mechanikami rowerowymi ( tel. 42  640 60 63 od pn-pt w godz. 10-15) możecie uzyskać inf. o stanie technicznym roweru i ewentualnym przygotowaniu do sezonu zimowego. Przygotowujemy  ofertę „hotelu zimowego” dla rowerów-szczegóły wkrótce. Zapraszamy tylko osoby pełnoletnie. Fundacja ubezpieczy uczestników. Udział bezpłatny. Uczestnicy otrzymają kamizelki  odblaskowe. Będzie to ostatnia impreza plenerowa w tym roku organizowana przez fundację „Jagiełło”. Zaprasza Andrzej Gawroński