Plan Pracy czerwiec 2021

INNE
2,9,16,23,30
środy
Doskonalenie umiejętności obsługi smartfona w ramach        „Latarnik 2020”Klub Seniora
ul.Łagiewnicka 118D
konieczne zapisy-w godz 10-18 tel.
790203046. Udział bezpłatny
6 niedzielaRowerowa wycieczka „Satelity Łodzi” Spotykamy się o godz. 10.00 na skwerze króla Władysława Jagiełły. Odwiedzimy Zgierz, Grotniki( grób Krzysztofa Krawczyka) Aleksandrów, Łódź.Trasa ok.60 km.Zapisy /nie sms/ do 4.06 do godz 18 tel.790203046. Fundacja ubezpiecza uczestników, udział bezpłatny. Zapraszamy osoby pałnoletnie-ilość miejsc ograniczona
9 ŚrodaPorady dla chcących robić lepsze  zdjęcia
Łódzkie Towarzystwo Fotograficzne ul.Piotrkowska 102Konieczne zapisy telefoniczne tel. 790203046 w godz 10-18 /nie smsy/. Udział bezpłtny